Сервіс призупинив діяльність до лютого 2024 року.

NK

Код послуги: 12451

Настя Каменских

NK - сольний проект Насті Каменських, нова глава в творчості співачки, новий образ і амплуа.

NK є ключовим елементом єдиної філософії Насті Каменських, який став синонімом успіху, таланту і мотивації для численних шанувальників. Сольний проект співачки цілком відображає її погляди і принципи: дивитися в майбутнє, бути на хвилі сучасних тенденцій, задавати ритм, підривати танцполи божевільною енергетикою.

Новий образ Насті - весела, відкрита, енергійна і сучасна дівчина. Вона - дівчина космополіт: народилася в Україні, росла в Італії, тривалий час жила і виступала в США, відвідала практично весь світ з гастролями. І в кожній країні, в кожному менталітеті Настя знаходила щось цікаве, вбираючи це в себе.

Маючи такий колосальний творчий і життєвий досвід у себе за спиною, в 2017 Настя Каменських запускає свій власний проект - NK - музику, для якої немає кордонів.

Всього за рік існування проект NK домагається видатних успіхів - Настя Каменських стає першою виконавицею з України, яка підкорила чарт Billboard з міжнародним хітом Peligroso. Також NK стає першою співачкою, яка представила свою країну на 19 Щорічної церемонії вручення латиноамериканського Греммі і в ефірах найрейтинговіших телепередач Латинської Америки ¡Despierta América !, Acceso Total, Titulares Y Más, Buenas Dias la Familia і багатьох інших. У національних масштабах NK була нагороджена Співачкою Року і Кращий Кліп Року за версією М1 Music Awards 2018, Співачка Року за версією Cosmopolitan Awards 2018, Newsmaker of the Year 2017 і International Star за версією ТРК Україна


Вартість: 20000 грн