Сервіс призупинив діяльність до лютого 2024 року.

Дід мороз та снігуронька

Код послуги: 12534

Дед мороз и снегурочка в Києві

Незабаром Новий Рік, а це означає, що саме час готуватися до його святкування. Пошук подарунків, прикраса оселі та ялинки дуже клопітка справа, але ж не потрібно забувати й про Діда Мороза! Який же Новий Рік без нього? Дід Мороз разом зі Снігуркою з радістю завітають до Вас, щоб привітати Ваших рідних, друзів та колег. Будьте певні – новорічний настрій та казкова атмосфера на вашому святі в надійних руках! 


Кожен з нас вірить в диво і хоче, щоб воно траплялось. Дуже важливо, щоб образ Діда Мороза відповідав Вашим уявленням, тому ми підібрали тільки професіональних акторів, які знайдуть підхід навіть до найвибагливіших маленьких глядачів. Замовивши наші послуги Ви можете бути впевненні, що санчата Діда Мороза та Снігурки прибудуть вчасно на Ваше свято. Сміливо відкладайте свій годинник та беріть до рук фотоапарат, тому що завдяки крутим костюмам у Вас будуть дивовижні фотографії. Прямо зі своєї резиденції він з легкістю потрапить куди завгодно –  на новорічну ялинку до Вашої дитини,  сімейну вечерю у колі рідних та друзів і обов’язково з’явиться на корпоративі.

Запросивши Діда Мороза та Снігурку їм буде по справжньому весело та тепло у дружньому колі, попри морозну зиму.  В захваті від них і дорослі, і малі!


Вартість: 2000 грн